3r amistós de PRETEMPORADA

L’Olímpic continua amb la pretemporada i la preparació de la nova temporada. Aquest dissabte, després d’uma intensa setmana de treball, s’enfrontava a un dels equips que de ben segur seran capdavanters a 2a catalana, el CF Gandesa. 
El partit va acabar amb el resultat d’1 a 3 a favor dels terraltins. L’Olímpic, amb diverses baixes per motius laborals i vacacionals, feia front al potent rival durant la primera part, en què mantenia l’1 a 1 fins al minut 44, minut en què Dilla, el pitxixi visitant, posava l’1 a 2 amb el qual s’arribava al descans. Abans, 2 còrners havien servit per fer el 0-1 dels locals ben aviat i l’empat per part d’Aleix Martí en una jugada d’estratègia.
A la 2a part, la falta de canvis per manca d’efectius va fer decaure el joc. L’Olímpic es va arreplegar al darrere i sortia en algun contraatac per buscar l’empat. Però va ser el Gandesa, més dominador, qui va sentenciar el matx amb l’1 a 3.
Aquest dimarts l’Olímpic continua la seua preparació a Batea (2a Cat) i dissabte visita Sant Carles de la Ràpita per enfrontar-se a la Rapitenca B (4a cat).
Força Olímpic!


Deixa un comentari