Amateur

Noticies sobre l’equip

 • PARTITS 2 i 3 de SETEMBRE


  Continue reading →
 • XIè MEMORIAL MANEL INGLÉS

  El passat dissabte 26 d’agost, enmig dels actes de la Festa Major de Móra d’Ebre, es va celebrar el IXè Memorial Manel Inglés “Garreta”. Els resultats dels mitjos partits del triangular foren:

  • OLÍMPIC 0 – UE RAPITENCA (1a CAT) 1
  • OLÍMPIC 0 – VILLARREAL CF (JUVENIL LLIGA NACIONAL) 2
  • UE RAPITENCA 0 – VILLARREAL CF 1

  El guanyador fou el Villarreal CF, format per jugadors nascuts el 2001, que fins aquesta temporada eren de categoria CADET i que enguany seran juvenils de 1r any. 

  Aquest és l’àlbum fotogràfic del torneig:


  Continue reading →
 • PARTITS PENÚLTIMA SETMANA D’AGOST

  – Dimarts 15: Batea 5 (2a Cat)- Olímpic 3 (3a Cat).
  Partit fluix dels morencs, mermats per les baixes en defensa, que veien com, a la mitja part, perdien per un contundent 4-0, tot i haver fallat un penal i haver disposat de diverses ocasions claríssimes. A la represa, els olímpics milloraven i maquillaven el resultat, marcant 3 gols i establint un 5-3 definitiu.

  – Dissabte 19: Rapitenca B 1 (4a Cat) – Olímpic 4 (3a Cat).
  Molt bon partit dels morencs, superiors en tot moment al jove filial rapitenc, equip creat per pujar a 3a catalana. L’1-0 inicial dels locals (després d’una claríssima falta al porter Oscar Nogales) no descentrava els olímpics que, a poc a poc, es feien amos i senyors del matx i els gols anaven caient obra de David Ferré, Andreu Rubio i Pol Bladé, que ho feia per dues vegades.


  Continue reading →