Amateur

Noticies sobre l’equip

 • AMISTÓS DE PRETEMPORADA: OLÍMPIC 2- TANCAT 4

  El primer partit de pretemporada del nostre equip de 3a catalana ha acabat amb derrota davant d’un equip vendrellenc que s’ha mostrat força competitiu.
  El nostre equip, amb 10 baixes per diferents motius, ha hagut d’afrontar el partit amb només 11 jugadors de la primera plantilla. La primera part, però, ha sigut força satisfactòria i l’equip l’ha acabat amb avantatge al marcador, 2-1, després de remuntar el gol inicial dels visitants. Aquest avantatge encara hagués pogut ser major si el nostre equip no hagués errat una pena màxima.
  La segona part, però, sense canvis i amb un equip amb només 4 entrenaments a les cames, ha estat diferent i el Tancat ha capgirat el marcador fins al 2-4 final.


  Continue reading →
 • COMENÇA LA PRETEMPORADA DEL PRIMER EQUIP

  Avui dilluns 1 d’agost comença la pretemporada del primer equip de l’Olímpic. A les 20:15 hores primer entrenament, al Camp Municipal!

  balon6


  Continue reading →
 • JAUME, BERNAT i MARC TANQUEN LA PRIMERA PLANTILLA

  Jaume Guerola, de 20 anys i natural d’Els Guiamets, arriba provinent de l’Ascó B.

  Bernat Galbany, de 26 anys, que es va formar a les categories inferiors de l’Olímpic, arriba provinent del Móra la Nova.

  Marc Farnós, el més jovenet de la plantilla i a punt de fer 19 anys, torna al club que el va veure créixer futbolísticament, després d’una temporada exitosa al juvenil de preferent del Vilaseca.

  Els tres nous jugadors apareixen a la fotografia amb Cintó Jové, president en funcions.


  Continue reading →